КМЕТЪТ БОЯДИСА ПЕЙКИТЕ В ПАРКА В ДЕНЯ НА ОБЩЕСТВЕНА АНГАЖИРАНОСТ

КМЕТЪТ БОЯДИСА ПЕЙКИТЕ В ПАРКА В ДЕНЯ НА ОБЩЕСТВЕНА АНГАЖИРАНОСТ

В Деня на обществената ангажираност кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов и неговите служители боядисаха пейките в парк “Казармите”.

Тази година акцентът на кампанията е “За един по-красив и по-чист град”, а в Община Севлиево беше отворен пункт за раздаване на чували и ръкавици на всички, които пожелаха да се включат в инициативата.

„За да бъде Севлиево чист и привлекателен град, за да бъде уютно място за нас, за семействата и децата ни - всички трябва да се включат и да дадат своя принос. С днешната инициатива искаме да покажем, че с желание и малко усилие може да стане“. Това каза кметът д-р Иван Иванов в Деня на обществена ангажираност, когато граждани, организации и фирми излязоха заедно да почистят града си. „Надявам се с тази наша инициатива паркът да бъде още по-приятно място за гражданите, които прекарват свободното си време тук“, допълни още той.

След края на акцията в почистените и облагородени райони кметският екип постави обозначителни табели и стикери, които гласят: “Колко е красиво, когато е чисто около нас”.

http://sevlievo.bg/bg/article/1656/kmetut-boqdisa-pejkite-v-parka-v-denq-na-obshtestvena-angajiranost.html