ПРАЗНУВАМЕ ДЕНЯ НА ХУМОРА С НЕНЧО БАЛАБАНОВ И СОНЯ КОВЧЕЗЛИЕВА

ПРАЗНУВАМЕ ДЕНЯ НА ХУМОРА С НЕНЧО БАЛАБАНОВ И СОНЯ КОВЧЕЗЛИЕВА

Японски технологии и български емоции идват с "Романтична комедия" в Дом на културата "Мара Белчева"

Зверски хумор и нечовешка романтика ще преживеем на 1 април от 19:00 часа в Дом на културата "Мара Белчева".

Очaква ни уникално представление с участието на любимците на публиката - Ненчо Балабанов и Соня Ковчезлиева. Тяхната „Романтична комедия“ ще ви покаже смешната страна на любовта под романтичния ъгъл на нежността и споделянето.

За всички, които искат да видят как се управляват музиканти с дистанционно устройство, как се солира на пишеща машина или колко души могат да свирят на едно виолончело - събитието е „Романтична комедия“!

Попадайки на сериозен концерт, вие ще се заливате от смях, защото оркестърът не е това, което очаквате, а изпълненията му преобръщат представите ви за класическа музика.

Реално и виртуално, сериозно и развлекателно, японски технологии, преплетени с български хумор – всичко това предлага новият проект на Плевенската филхармония и "Levon Manukyan Collegium Musicum" – концертът-спектакъл "Романтична комедия"!

Ако и вие искате да станете част от това неповторимо изживяване, да се заредите с романтика и да се усмихнете на собствените си житейски избори - заповядайте в Дома на културата на 1 април от 19:00 часа ! Представлението е подарък от Община Севлиево. Вход - свободен! 

 

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ!