КМЕТЪТ НАГРАДИ УЧАСТНИЦИТЕ В КАМПАНИЯТА “ЗА ЕДИН ПО-КРАСИВ И ПО-ЧИСТ ГРАД”

КМЕТЪТ НАГРАДИ УЧАСТНИЦИТЕ В КАМПАНИЯТА “ЗА ЕДИН ПО-КРАСИВ И ПО-ЧИСТ ГРАД”

Тази година в кампанията „За един по-красив и по-чист град“ се включиха всички населени места от община Севлиево. Официалният брой на участниците е 1 700 души, а събраните отпадъци са 12 980 кг. “Бих искал през следващата година да участват повече граждани, без да е нужно да се организират – така, както направиха група деца в съботния ден”, каза кметът на Севлиево д-р Иван Иванов по време на официалното награждаване на участниците в тазгодишната кампания “За един по-красив и по-чист град”. Той благодари на всички присъстващи и на Бизнессдружението за това, че от години поддържа инициативата.

В подкрепа на думите на кмета бе и изказването на председателя на бизнессдружение „Севлиево 21 век“ Момчил Кънев, който бе категоричен, че “кампанията ще се повтаря всяка година, докато хората не осъзнаят, че трябва да пазят града, в който живеят, чист”. Той благодари на Общината,  на всички фирми, които участваха изключително отговорно в акцията, така и на всички останали малки и големи участниците в Деня на обществената ангажираност.

По време на награждаването кметът д-р Иванов и Момчил Кънев връчиха близо 100 благодарствени адреса на представители на детски градини, училища, спортни клубове, организации и фирми.

Кампанията бе закрита с концерт на мюзик айдъла на България – севлиевката Невена Цонева, която беше и посланик на инициативата. 

http://sevlievo.bg/bg/article/1660/kmet-uchastnici-kanpaniq.html