ПРЕРЯЗАХА ЛЕНТАТА НА ТРИ ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ

ПРЕРЯЗАХА ЛЕНТАТА НА ТРИ ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ

Приключването на проектите за ремонт на детската площадка в градинката до Автогарата, обособяването на детски кът в парка на село Сенник и изграждането на детски фитнес в парк „Черничките“ беше отбелязано с весел детски празник в градинката до Автогарата. Символично пъстрата лентата с анимационния герой Мики Маус преряза кметът на града д-р Иван Иванов заедно с десетгодишната Борислава. Всички присъстващи бяха посрещнати с балони и бонбони, а аниматорите на празника забавляваха децата с разнообразни игри, песни и танци.

За детската площадка на Автогарата са закупени нови съоръжения за различни игри, положена е ударопоглъщаща настилка, засадени са цветя и са монтирани нови пейки и кошчета.

В парк „Черничките“ Община Севлиево създаде условия за спорт на открито за деца и младежи. Изградената фитнес площадка е от 100 кв. м с основа от ударопоглъщаща настилка, върху която са монтирани фитнес уреди за различен вид тренировка. Около площадката са поставени пейки и кошчета за отпадъци.

В парка в село Сенник е монтирано ново детско съоръжение за игра, поставена е декоративна дървена ограда, извършено е почистване и боядисване на съществуващите детски люлки.

 

http://sevlievo.bg/bg/article/1813/prerqzaha-lentata-na-tri-detski-plo]adki.html