ГРАДСКАТА БИБЛИОТЕКА В СЕВЛИЕВО СТАРТИРА НОВА ИНИЦИАТИВА „КОЙ ОБИЧА ПРИКАЗКИ?“

ГРАДСКАТА БИБЛИОТЕКА В СЕВЛИЕВО СТАРТИРА НОВА ИНИЦИАТИВА „КОЙ ОБИЧА ПРИКАЗКИ?“

Съботно четене за деца и родители ще се провежда два пъти в месеца

Най-новата инициатива на Градска библиотека – Севлиево стартира съвсем скоро и е насочена към  най-малките. Всички родители на деца от 2 до 7 години, които искат да събудят любопитството на малчуганите към четенето и да им помогнат да се потопят в нови, необятни светове, вече могат да го направят на съботното чете под наслов „Кой обича приказки?“.

Библиотеката е магическо място, а да си заобиколен от толкова много книги наведнъж, попивайки аромата, усещанията и възможностите, предизвиква почуда и разпалва у нас желанието да четем и откриваме. Децата са едни малки откриватели, които с широко отворени очи се втурват към всичко ново, а страстта към четенето и необятните хоризонти, които дава то, се възпитава от най-ранна детска възраст.

 

Всички желаещи деца и родителите им могат да се впуснат в чудното пътешествие в света на детската книга. В детското царство на Градска библиотека малките любопитковци ще могат сами да избират книжките, а ако се затрудняват в избора си, отдадените служители в библиотеката ще им предложат различни варианти.

Съботното четене за деца и родители „Кой обича приказки?“ стартира на 1 февруари от 10:30 до 12:00 часа и ще се състои два пъти в месеца. Информация за следващи дати ще бъде публикувана на страниците на Градска библиотека и Детски отдел.

ЗАПОВЯДАЙТЕ!